Verhuur Personeel

U bent op zoek naar mankracht. Kennis. Expertise op het gebied van asfalt. Niet verder zoeken: wij hebben de oplossing in huis. Of het nou gaat om reparatie van asfaltscheuren. Het herstellen van asfaltoneffenheden of boomwortelopdruk. We lossen het op. Zonder omweg en zo soepel mogelijk. Zodat we u die zorg uit handen nemen.

Maar bij Kuijntjes Infra houdt het daar zeker niet op. Nee, ook voor maïssilo's, parkeerplaatsen, fietspaden en toegangswegen, zijn wij uw adres. Zelfs voor complete verhardingen voor een bedrijventerrein draaien we onze hand niet om.

Zelfstandigheid, dat vinden we belangrijk. Met als specialisme het verwerken en leveren van asfalt. En daarbij ook het aanbrengen van asfaltverhardingen. We hebben niet voor niks vele jaren ervaring in de GWW-sector.

Onze flexibele, gemotiveerde en hardwerkende medewerkers zijn er om net dat stapje extra te zetten. En er zo voor te zorgen dat we voor u een zo goed mogelijk resultaat kunnen neerzetten.

Individueel zijn onze minimaal VCA-gediplomeerde vakmensen voor korte of langere tijd in te huren. Allen beschikken ze over de vereiste ervaring, opleiding en eigen vervoer. Wilt u extra mankracht hebben? Bel ons, en morgen staan ze voor u klaar. Ze kennen de sector en het werk op hun duimpje. Voor een match is geen uitgebreide intake- en sollicitatieprocedure nodig. En bevalt onze vakman onverhoopt niet of valt hij uit door ziekte? Dan zorgen wij voor de oplossing.

Op het gebied van asfaltverwerking bieden wij talloze mogelijkheden waaronder walsmachinisten, balkmannen, freesmachinisten, kleefwagenchauffeurs, asfaltafwerkers, shuttle buggy-machinisten, asfaltuitvoerders en complete asfaltsets inclusief al het bedienend en uitvoerend personeel.

Daarnaast bieden we 24/7 service op het gebied van planning en organisatie. Wij zijn altijd bereikbaar.

Is uw asfaltset niet compleet en bent u tijdelijk opzoek naar vakkundige medewerkers?

Wij brengen asfaltbedrijven en asfaltmedewerkers bij elkaar. Bij ons bestaat de mogelijkheid om voor één of meerdere dagen, weken of maanden: Afwerkers, Uitvoerders, Projectleiders, Machinisten, Walsmachinisten, Balkmannen en in te huren.

Wij maken ook geen onderscheid tussen particuliere of zakelijke klanten. Iedere klant heeft bij ons zijn waarde, bij elk project verlenen wij dezelfde dienst en schenken we evenveel aandacht aan kwaliteit.

Wij doen niet aan moeilijke vaktaal die geen mens buiten deze branche begrijpt. Een no-nonsense-mentaliteit, dat is waar Kuijntjes Infra voor staat. Goed advies, op een heldere manier. Afspraken nakomen. Korte lijntjes in de communicatie. Dat spreekt bij ons voor zich. En dan nog onze concurrerende prijsvorming. Dat hebben we te danken aan de relatief weinig overheadkosten die we maken.

Voor Kuijntjes Infra is ieder project een nieuwe uitdaging. Wij willen het beste in ons naar boven halen, zodat we u optimaal kunnen helpen. Adviseren. En ontzorgen.