Verhuur materieel

Verhuur materieel

Bij Kuijntjes Infra hebben we de beschikking over een groot assortiment aan GWW-gerelateerd materieel. Zowel bemand als onbemand: wij kunnen het leveren.  Voor de GWW-sector- en de industrie. Branches die wij kennen als onze broekzak. We beperken ons niet tot de landsgrenzen. Ook Duitsland en de Benelux behoren tot het werkgebied.

Onze machines en vrachtauto’s kunnen flexibel worden ingezet, door gebruik te maken van verschillende uitrustingsmogelijkheden. En als vanzelfsprekend kunt u bij ons rekenen op machinisten, chauffeurs en begeleiders die vakkundig zijn. Die ervaring hebben met het werk waar u ze voor nodig heeft. Zij staan voor de no-nonsense-mentaliteit die wij bij Kuijntjes Infra gewend zijn. 

Daarnaast beschikken we over een eigen technische dienst. Dit is nodig om ons modern machinepark te kunnen onderhouden. Honderd procent inzetbaarheid; dat is ons streven. En mocht er zich toch nog onverhoopt een storing voordoen? Dan staat onze technische dienst altijd paraat. Indien het nodig is, zijn zij eveneens in staat vervangend materieel voor u te regelen.

Ons assortiment aan materieel is zeer uitgebreid. Voor iedere taak de juiste machine, dat is waar wij voor staan. We hebben de beschikking over de volgende materialen:

- Asfaltspreidmachines:

Een wegconstructie is opgebouwd uit meerdere asfaltlagen, die aangebracht worden door de asfaltafwerkingsmachine. Deze machines die ook wel asfaltspreidmachines worden genoemd, kennen varianten op wielen en op rupsen.

- Bitumen sproeiwagens:

De bitumen sproeiwagen wordt ingezet om de levensduur van wegen te verlengen. Ook zijn deze wagens de ideale oplossing  om stroefheid en het uiterlijk van een asfaltweg te herstellen. De sproeiwagens van Kuijntjes Infra zijn voorzien van apparatuur die zo modern mogelijk is. Afhankelijk van het asfaltwegdek wordt de ingecalculeerde hoeveelheid bitumen aangebracht.

- Splitstrooiers

Splitstrooiers zijn een onmisbare factor in de wegenbouw. Deze strooiers zorgen er namelijk voor dat de steenslag gelijkmatig wordt aangebracht. Daarna kan het geheel worden afgewalst. 

- Walsen:

Walsen zijn er in allerlei soorten, maten en verschillende types. Die verscheidenheid is belangrijk, aangezien ze allemaal een specifieke walsfactor uit kunnen voeren. Kuijntjes Infra beschikt over trilrolwalsen, statische walsen, bandenwalsen, en tandemwalsen.

Ook voor complete asfaltsets, schaftwagens, waterwagens, steenspreiders, trailers en voorladers bent u bij Kuijntjes Infra aan het goede adres.