Verhuur materieel

Bij Kuijntjes Infra hebben wij de beschikking over een groot assortiment aan GWW-gerelateerd materieel, zowel bemand als onbemand.

Onze machines en vrachtauto’s kunnen flexibel worden ingezet, door gebruik te maken van verschillende uitrustingsmogelijkheden. Vanzelfsprekend kunt u bij ons rekenen op machinisten, chauffeurs en begeleiders die vakkundig zijn en die ervaring hebben met het werk waar u ze voor nodig heeft. Zij staan voor de no-nonsense-mentaliteit die wij bij Kuijntjes Infra gewend zijn.

Daarnaast beschikken wij over een eigen technische dienst. Dit is nodig om ons modern machinepark te kunnen onderhouden. Honderd procent inzetbaarheid; dat is ons streven. En mocht er zich toch nog onverhoopt een storing voordoen? Dan staat onze technische dienst altijd paraat. Indien het nodig is, zijn zij eveneens in staat vervangend materieel voor u te regelen.

Ons assortiment aan materieel is zeer uitgebreid. Voor iedere taak de juiste machine, dat is waar wij voor staan. We hebben de beschikking over de volgende materialen:

- Asfaltspreidmachines

Een wegconstructie is opgebouwd uit meerdere asfaltlagen, die aangebracht worden door de asfaltafwerkingsmachine. Deze machines, die ook wel asfaltspreidmachines worden genoemd, kennen varianten op wielen en op rupsen.

- Bitumen sproeiwagens

De bitumen sproeiwagen wordt ingezet om de levensduur van wegen te verlengen. Ook zijn deze wagens de ideale oplossing  om stroefheid en het uiterlijk van een asfaltweg te herstellen. De sproeiwagens van Kuijntjes Infra zijn voorzien van moderne apparatuur. Afhankelijk van het asfaltwegdek wordt de ingecalculeerde hoeveelheid bitumen aangebracht. Kleefwagen in actie

- Splitstrooiers

Splitstrooiers zijn een onmisbare factor in de wegenbouw. Deze strooiers zorgen er namelijk voor dat de steenslag gelijkmatig wordt aangebracht. Daarna kan het geheel worden afgewalst.

- Walsen

Walsen zijn er in allerlei soorten, maten en verschillende types. Die verscheidenheid is belangrijk, aangezien ze allemaal een specifieke walsfactor (de walsfactor is de verhouding tussen het gewicht van een wals en de diameter van zijn rollers) uit kunnen voeren. Kuijntjes Infra beschikt over trilrolwalsen, statische walsen, bandenwalsen, en tandemwalsen.

Ook voor complete asfaltsets, schaftwagens, waterwagens, zelfrijdende kleefunit, bitumenkar, steenspreiders, trailers en voorladers bent u bij Kuijntjes Infra aan het juiste adres. 

Wij beperken ons niet tot de landsgrenzen, ook Duitsland en België behoren tot ons werkgebied.