Duurzaam, milieuvriendelijk en voordelig

Ijsstralen, voor een schonere toekomst

IJsstralen verwijdert diverse soorten vervuiling zoals vet, lijm, bitumen en verf. IJsstralen is een duurzame, milieuvriendelijke en snelle reinigingsmethode, waarbij de vervuiling makkelijk los laat en de ondergrond niet beschadigt. Deze methode is niet alleen beter voor het milieu, maar ook sneller en voordeliger.

We gebruiken bevroren CO2 (droogijs) om vuil en aanslag te verwijderen, zonder schadelijke chemicaliën en water achter te laten. Hierdoor blijft ons milieu onaangetast, terwijl vuil en aanslag effectief worden verwijderd. Goed voor het milieu, duurzaam en geen extra afvoerkosten!

IJsstralen is niet alleen milieuvriendelijk, maar het is ook aanzienlijk sneller. Kies voor duurzaamheid, kies voor milieuvriendelijkheid, kies voor kostenefficiëntie. Ontdek de voordelen van IJsstralen en maak de slimme keuze voor een schonere en groenere toekomst.

Efficient

IJsstralen verwijdert makkelijk en snel diverse soorten vervuiling zoals olie, vet, was, hars, lijm, inkt, kunststof, rubber, kleurstof, bitumen, verf en gom.

Milieuvriendelijk en snel

IJsstralen is een milieuvriendelijke en snelle reinigingsmethode. Stralen met droogijs wordt ook wel droogijsstralen of koudijsstralen genoemd.

Door middel van perslucht worden de droogijs korrels tegen de oppervlakte gestraald. Wanneer de droogijs korrels tegen de oppervlakte slaan sublimeren deze, dit is de overgang van de vaste fase naar de gasfase. Hierdoor wordt de vervuiling losgeslagen van de ondergrond.

Zacht en nauwkeurig

De korrels zijn niet harder dan gipskorreltjes en gaan bij contact met de oppervlakte meteen over in gas, het is dus een zachte reinigingstechniek die de ondergrond niet beschadigt.

Bij ijsstralen kan de straaldruk nauwkeurig worden afgestemd. Hierdoor kan elk oppervlak worden gereinigd met de juiste druk.

Bij onderstaand voorbeeld hebben wij met behulp van ijsstralen de spuitarm van een kleefwagen schoongemaakt. 

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!